Scroll to top
Rechtenhouders

Team Roy Meyer

Als management met ‘the small giant’ op een (Olympisch) avontuur. Van Grand Slams tot mediacontracten en van campagnes tot sponsorcontracten.

Task

Management

  • Client

    Roy Meyer

Dansend naar de top
Als het management van top-3 judoka van de wereld en Grandslam-winnaar hebben we samen met Roy een plan uitgestippeld hoe hij nu en na zijn actieve loopbaan kan doen wat hij liefste doet: presteren én mensen enthousiast maken voor zijn sport. De man die met een glimlach de grootste judoka’s op de rug legt en dit vervolgens viert met een gepast dansje is net een tikkeltje anders dan menig topsporter.

Uithangbord
Met o.a. het hosten van Zappsport, presenteren voor ZiggoSport, het gezicht zijn van de NOC*NSF Nederlandse Sportweek en door te werken met merken als Albert Heijn, Bol.com, Matsuru en Philips zijn wij als ‘Team Roy’ goed onderweg.

Op en naast de tatami presteren
Doel van elk partnership is – naast natuurlijk het behalen van de sponsordoelstellingen –  het vergroten van Roy’s bekendheid en die van de sport zodat meer én meer fans genieten van het spektakel van judo. Parijs, we zijn onderweg!