Scroll to top
Sportbonden

Urban Athletics Series

Spectaculaire atletieksport op verrassende urban locaties om in heel Nederland fans te winnen, verenigingen te steunen en sponsors te activeren.

Task

Creatie, Activatie, Social Media, Contentproductie, Partner finding en Organisatie

  • Client

    Atletiekunie

Open Website

Bouwen aan de atletieksport
In een langdurige samenwerking met de Atletiekunie hebben we maar één doel: de atletieksport naar de mensen brengen. De moeder der sporten is wereldwijd populair, maar kan nog zo veel meer fans winnen en daar werken we dan ook gestaag aan.

MarCom meerkamper
Zo divers als de atletieksport, zo afwisselend zijn onze werkzaamheden van de bond #OpPapendal. Van sportparticipatie campagnes tot het ontwikkelen van pakkende video’s en van het ontwerpen van een inhaker op de Olympische medailles tot een activatie rondom EK’s en WK’s. Met een beetje fantasie zien we onszelf als de MarCom-meerkamper van de Atletiekunie.

Atletiek ‘on tour’
Een mooi voorbeeld van de ondernemende samenwerking is de Urban Athletics Series. Hierbij realiseren we in stadscentra door heel Nederland verrassende evenementen waar vereniging en topatleten kunnen etaleren. Door proactief sponsors als SPAR te binden ontstaat een stevig fundament waarmee flink doorgebouwd wordt. Met jaarlijkse ‘stops’ in o.a. Apeldoorn, Breda, Utrecht, Rotterdam, Hengelo, Arnhem en Haarlem is een landelijke dekking gerealiseerd.