Scroll to top

BrandLoyalty; Official Loyalty Partner voor Heroes Den Bosch

Partner en shirtsponsor

Vol trots presenteert Heroes Den Bosch BrandLoyalty als Official Loyalty Partner van de club. BrandLoyalty opereert wereldwijd als creatief brein achter en leverancier van loyaliteitscampagnes in food retail. De komende drie seizoenen prijkt het logo van de Bossche multinational prominent op de wedstrijdshirts van Heroes Den Bosch.

Mark Drontmann, CCO van BrandLoyalty, reageert: “Het belooft een prachtig seizoen te worden voor onze collega’s en klanten, want zij kunnen allemaal met ons meejuichen voor Heroes Den Bosch! Basketball heeft een hoog entertainmentgehalte en dat benadrukt onze gezamenlijke waarde om fans of shoppers te vermaken en te behouden.”

BrandLoyalty is altijd nauw verbonden geweest met Den Bosch door verschillende sportinitiatieven in de afgelopen jaren. Omdat basketball wereldwijd bekend is en Heroes internationaal georiënteerd, kan BrandLoyalty haar sponsorinspanningen richten op een wereldwijd bereik.

Goede ontwikkeling

Clubeigenaar Bob van Oosterhout vervolgt: “Dit is fantastisch nieuws voor Heroes Den Bosch. We zijn ontzettend trots dat een vooraanstaand en prestigieus bedrijf als BrandLoyalty op deze grootse wijze instapt. BrandLoyalty is de absolute leider op het gebied van loyaliteit; we staan te popelen om samen te werken en van elkaar te leren. Uit deze samenwerking gaan beide organisaties, maar zeker ook de fans en andere sponsoren van de club, heel veel profijt halen. Heroes Den Bosch heeft hiermee weer een stap gezet in de ontwikkeling van de club.”

“Verder is dit natuurlijk voor het hele basketball goed, omdat we over het algemeen eigenlijk zo goed als geen a-merken in onze sport zien in België en Nederland,” voegt Van Oosterhout toe. “Dat een bedrijf als BrandLoyalty bewust het basketball omarmt en ook echt wil samenwerken met de club, is voor het hele BNXT basketball een opsteker. Het gaat niet alleen om de naam op het shirt. We gaan ook écht actief samenwerken.”

Rol van Touché

In de totstandkoming van deze meerjarige samenwerking hebben wij Heroes Den Bosch mogen ondersteunen bij de invulling van het partnership. We kijken de uitrol met veel plezier tegemoet! Met de expertise van BrandLoyalty als waardevolle toevoeging erbij zullen nog meer mensen online en offline de weg naar de Maaspoort vinden.

Related posts