Scroll to top

Directeur & oprichter

Niko Moreno Ruiz

Geboren en getogen in Nijmegen en fan van het Rood, Zwart en Groen. Jeugdheld is echter Gaizka Mendieta die uitkwam voor het Spaanse Valencia CF. Niko trekt graag met zijn backpack van Kathmandu tot Panama en van Philadelphia naar Nairobi om sportwedstrijden te bezoeken.

Directeur & oprichter

Anton Woldhek

Probeerde vroeger de nieuwe Patrick Rafter te worden, volgt werkelijk alle sporten en wint praktisch iedere sportquiz.  Anton wordt geraakt door de emoties die sport losmaakt en het samenspel tussen sporter en fans. Geniet van uitzinnige fans en de reacties van sporters.

Sportmarketeer

Björn Werrelmann

Tijdens de Europese ‘away days’ van PSV hoef je Björn niet te bellen, dan reist hij steevast zijn club achterna. Maar de rest van de tijd managet Björn campagnes en evenementen alsof het Zwitserse uurwerken zijn. Het eerste project dat uit de planning loopt moeten wij nog tegenkomen.

Sportmarketeer

Sem van der Knaap

Content + creatie = Sem. Altijd bezig met het vinden van de creatieve oplossingen om fans in het hart te raken. Maakt graag meters tijdens sportevenementen zoals ABN AMRO Open en The Dutch Masters. Zelf groot fan van de Vancouver Canucks.

Contentmarketeer

Lars van de Ven

Met dezelfde passie als zijn idool Rafael Nadal jaagt Lars op de beste content. Is allround inzetbaar, maar communicatie is zijn ‘gravel’. Levert bijdrage aan vrijwel elke Touché campagne, maar ook zeker niet beroerd zelf de kar te trekken.

Bureaumanager

Ibe van Breugel

De sleutel naar ieders functioneren in het Touché team! Als bureaumanager zorgt Ibe 24/7 dat de rest zich op de klanten kan concentreren. Gastheer van ons ‘Home of Fans’, spil in de organisatie en initiator van menig teamuitje. Oh, en kijk niet gek op als je hem ook bij evenementen tegenkomt: een echt organisatietalent!

Financial controller

Erik Knol

Onze money man! Erik zorgt er voor dat we ook financieel #fanvanfans blijven en de projecten & campagnes kunnen draaien. Is zelf fervent golf-fan en jaarlijks dan ook onderdeel van de Dutch Open crew.