Scroll to top

Fan van fans


TOUCHÉ SPORTMARKETING

Services

Bekijk video

Benieuwd naar de sportgekken die Touché Sportmarketing vormen? Dan moet je zeker even bij de teampagina zijn.

Gek van sport, Fan van fans

Als je goed kijkt, pik je iemand van Touché er zo uit op de tribune. We kijken vol overgave naar de sporters en hun talent, maar nóg meer zijn we verslingerd aan wat sport met toeschouwers doet. Dat is wat sport magisch maakt en de kiem van wat vandaag Touché Sportmarketing is. Fan van fans!

Met Touché zijn we non-stop op avontuur in deze wondere wereld van de sport. Van atletiek tot zwemmen en van autosport tot zweefvliegen, we zijn daar waar de fans zijn. Online en offline. Samen trekken we op met clubs, evenementen, sportbonden, sponsors, overheden, atleten en competities.

Het zal je dan ook niet verbazen dat in al onze projecten het nóg mooier maken van sport centraal staat. Want als onze klanten de sportfans weten te raken, dan is geen doelstelling te gek. Benieuwd hoe we dat doen? Check dan snel ons portfolio. Benieuwd naar de sportgekken die Touché Sportmarketing vormen? Dan moet je zeker even bij de teampagina zijn.

Tot snel, het liefst op een tribune!

01

Strategie

We willen jouw organisatie snappen en begrijpen wat jullie zó uniek maakt. De strategie is de basis, de startplek op de atletiekbaan, de eerste service van de wedstrijd. We snappen dat deze stap van groot belang is voor het succes.

02.

Creatieve brainstorm

Met een frisse en creatieve blik denken we na hoe we jouw strategie in een innovatief concept kunnen gieten. Als een echte nummer 6 strooien we met creatieve passes zodat we overal aan gedacht hebben.

03.

Uitwerken

Nadat we hét concept hebben bedacht gaan we een concrete vertaalslag maken. We werken het concept tot in detail uit. Het is tijd om de zeilen te hijsen en het water op te gaan. Op naar het avontuur!

04.

Executie

Het is tijd voor de executie, het moment waar je naar uitkijkt. We denken mee hoe we het beste resultaat kunnen halen en zetten iets neer waar je trots op kunt zijn. De laatste put is gemaakt en we sluiten de wedstrijd af met een overwinning. We did it!

Clients

Bekijk hiernaast voor wie we mogen werken

Dagelijks werken we voor prachtige organisaties om de sport nóg mooier te maken

Geen idee is te gek. Vanaf minuut 1 zijn we betrokken en denken we mee over toffe projecten, in de 90e minuut vieren we met ons team de winst en kijken we vooruit naar nieuwe ‘wedstrijden’.

We zijn trots op onze opdrachtgevers

Een greep van huidige klantrecensies

Touché schakelt heel snel en is altijd bereikbaar. Ze denken mee op strategisch niveau en komen vaak met passend advies, ik ben blij dat ze ondersteuning bieden op mijn marketing communicatie afdeling.

— Anne Beks

Marketing Communicatie manager bij BrabantSport

Oh, would I could describe these conceptions, could impress upon paper all that is living so full and warm within me, that it might be the mirror of my soul.

— Stacey Pickering

Product Manager

Oh, would I could describe these conceptions, could impress upon paper all that is living so full and warm within me, that it might be the mirror of my soul.

— Stacey Pickering

Product Manager