Scroll to top

Fan van Fans


Wie we zijn en wat we doen

Services

Benieuwd naar de sportgekken die Touché Sportmarketing vormen? Dan moet je zeker even bij de teampagina zijn.

Fan van Fans

Als je goed kijkt, pik je iemand van Touché er zo uit op de tribune. We kijken vol overgave naar de sporters en hun talent, maar nóg meer zijn we verslingerd aan wat sport met toeschouwers doet. Dat is wat sport magisch maakt en de kiem van wat vandaag Touché Sportmarketing is. Fan van Fans!

Geen sport te gek 
Met Touché zijn we non-stop op avontuur in deze wondere wereld van de sport. Van atletiek tot zwemmen en van autosport tot zweefvliegen, we zijn daar waar de fans zijn. Online en offline. Samen trekken we op met clubs, evenementen, sportbonden, sponsors, overheden, atleten en competities.

Nóg mooier maken van sport
Het zal je dan ook niet verbazen dat in al onze projecten het nóg mooier maken van sport centraal staat. Want als onze klanten de sportfans weten te raken, dan is geen doelstelling te gek. Benieuwd hoe we dat doen? Check dan snel onze cases. Wil je weten welke sportgekken het Touché team vormen? Dan moet je zeker even bij de teampagina zijn.

Tot snel, het liefst op een tribune!

Bekijk hiernaast voor wie we mogen werken

Een impressie van de opdrachtgevers waarmee wij sport voor fans nóg mooier mogen maken.

Home of Fans

Tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven ligt ons eigen ‘Home of Fans’! Aan de markt van Boxtel werken we in een pand uit 1646 dagelijks aan de campagnes voor onze opdrachtgevers. En ja, met een eigen sportcafé wordt er ook regelmatig een wedstrijd meegepikt. Wees welkom! Om te vergaderen, te werken of om sport te kijken!