Scroll to top

Gregory Sedoc bondscoach van alle bedrijfslopers

Bondscoach voor alle bedrijfslopers
De Atletiekunie heeft als missie om Nederland én het bedrijfsleven fitter en vitaler te krijgen. Daarom is Gregory Sedoc aangesteld als bondscoach van alle bedrijfslopers.

Met de huidige arbeidsmarktkrapte is vitaliteit een populairder thema dan ooit. Elke organisatie heeft alle medewerkers nu hard nodig. Maar met vitale medewerkers daalt niet alleen de uitval, de ziektekosten en het verloop van personeel. Frisse en blije mensen zorgen ook voor groei, inspiratie en productiviteit. De voordelen van onze sport zijn wereldwijd al vaak bewezen. Hardlopers hebben meer energie en minder stress. Hun weerstand gaat omhoog en ze genieten van een betere nachtrust. En ook niet onbelangrijk: hardlopen maakt vrolijk. Van al die voordelen profiteren mensen al bij twee keer per week dertig minuten hardlopen. Maar misschien wel het grootste voordeel van deze sport: hardlopen is laagdrempelig. Met een professionele trainer kan écht (bijna) iedereen meedoen. En door creatieve oefeningen, trainen verschillende niveaus gewoon samen.

Creatie & productie
In nauwe samenwerking met de Atletiekunie hebben we zorg mogen dragen voor het creatieve concept wat geresulteerd heeft in het ambassadeurschap van Gregory Sedoc. Daarnaast is ook de creatie van video- en fotografie opgepakt zodat het team van ‘hardlopen voor bedrijven’ volop door kan pakken met het winnen van nieuwe organisaties.

 

Related posts