Scroll to top

NKnl debuteert in Rotterdam

Creatie en content van de Euromast tot AHOY

Vijf verschillende NK’s op één podium. In Rotterdam heeft het NKnl gedebuteerd. Sportfans waren gedurende het weekend van 25 en 26 juni getuige van de Nederlandse kampioenschappen judo, triatlon, boksen, zwemmen én de gymnastieksport.

Creëren van content voor KNGU/Dutch Gymnastics

Voor de fans en volgers van de KNGU/Dutch Gymnastics mochten wij gedurende het NKnl vanuit AHOY de content verzorgen. Van social posts tot Reels en van aftermovies tot wedstrijdfotografie. Hierin werd nauw samengewerkt met een selectie content creators.

Fotograaf Bart Heemskerk

Spectaculaire promotievideo voor het NKnl

Voorafgaand aan het NKnl is er met organisator Sportyv een promotieconcept ontwikkeld, bestaande uit een spectaculaire video & een fotoshoot vanaf de Euromast in Rotterdam. Deze kenmerkende beelden waren vervolgens door de gehele stad én online terug te zien. Van AHOY tot Rotterdam CS: de Rotterdammers konden niet om het NKnl heen.

Wegens succes verlengd!

Zelf dit bijzondere evenement gemist? Geen nood! We hebben ook de gehele aftermovie voor de NK’s op ons genomen. De smaak te pakken? NKnl is wegens succes verlengd, dus op naar 2023!

Related posts