Scroll to top

BrabantSport presenteert: Dwars Door Brabant! 🚴‍♀️🚴

Het mooiste wat Brabant te bieden heeft, verpakt in een uitdagende toertocht!
Op 1 oktober vindt de eerste editie plaats van Dwars door Brabant, een toertocht die mede mogelijk wordt gemaakt door BrabantSport. Dit is geen traditionele gravel- of wegtocht, maar een mix van uitdagende kasseienstroken, mooie gravelpaden en typisch Brabantse landweggetjes. Dé ultieme uitdaging voor iedere fietsliefhebber! Bij Dwars door Brabant kies je uit maar liefst drie afstanden zodat fietsers van ieder niveau mee kunnen doen. Of je nu een doorgewinterde racefietser bent of een avontuurlijke gravelbiker, er is een route voor jou!

Start-/Finisch Locatie: Abdijhof Mariënkroon
Welkom bij het voormalige klooster Abdijhof Mariënkroon in Nieuwkuijk! Mariënkroon ligt in een unieke, groene en rustige omgeving, omgeven door negen hectare natuur. Er zijn vele mogelijkheden om te wandelen, de oude en rijke geschiedenis van de gebouwen te ervaren of een fietstocht in de omgeving te maken.

Uniek wielershirt, ontworpen door MB Sportswear
Aanvoerder van ambitie MB Sportswear is niet alleen als organisator betrokken, maar levert ook een uniek wielershirt. Voor deelnemers een mooie extra om zich bij de eerste editie aan te sluiten.

Schaalbaar concept, spotlights op het moois van Brabant
Met Dwars Door Brabant heeft BrabantSport iets moois in handen! Een ‘middel’ om elke keer weer de mooiste en onontdekte stukjes van de provincie uit te lichten. als marketingpartner dragen wij – natuurlijk samen met Box to Box – zorg voor o.a. de online promotie, creatie van promotionele content, het ontwikkelen van de site en zorgen we voor coverage tijdens de eerste editie. Gravel je mee? Check www.dwarsdoorbrabant.cc!

 

Related posts