Scroll to top

Fans winnen en binden met Sportworx! 👋

King and Queen of the Court én Padel Copa Rotterdam. Het was voor de sportfan goed vertoeven in het innovatieve pop-up stadion van Sportworx. Aan het Henegouwerplein te Rotterdam was het twee weken lang volop spektakel. Volle tribunes, veel nieuwe sportfans én topsport op het scherpst van de snede. Als verlengstuk van het MarCom team en met partners Fanalist en CM werken aan de optimalisatie van het fancontact en het online aanjagen van de kaartverkoop.

Skybox Arena
Het mobiele stadion in Rotterdam, dat vorig jaar in Utrecht stond, staat bekend als de Skybox Arena.  Het heeft een capaciteit van 1.200 personen en bestaat voornamelijk uit skyboxen voor zes personen, verspreid over drie verdiepingen. Dit creëert een unieke sfeer. Fans kunnen de wedstrijd bekijken in hun eigen kringen, maar ze zijn zeker niet afgesloten van de rest van het publiek. Tevens is het bij uitstek een activatiemiddel voor partners zoals AA Drink, Tesla en Vodafone; niet voor niets ‘deed’ het stadion ook al Miami en Doha aan.

Nieuwe fans en online klantreis plussen
Als verlengstuk van team Sportworx hebben we de maanden vooraf, maar ook tijdens en de evenementen bijgestaan bij het bereiken en binden van fans. Door op de juiste momenten online aanwezig te zijn en in te spelen op de behoeften van de doelgroep zijn mooie scores neergezet qua ticketing. En om vervolgens de ‘klantreis’ zo optimaal mogelijk te benutten

Related posts