Scroll to top

Jaarrond de koers in met Libéma Profcycling! 🚴🚴🚴

Met trots delen wij het nieuws over onze nieuwe samenwerking met Libéma Profcycling. Als MarCom-partner zullen we de komende jaren ondersteunen bij al hun wielerprojecten. Van de ZLM Tour tot het EK Baanwielrennen, kop over kop gaan we samen voor mooie momenten in en om de koers! Als vaste partner mogen we van strategie tot executie zorgdragen voor de marketing- en communicatieprojecten.

Over Libéma Profcycling
Libéma Profcycling is een bekende naam in de wielersport en speelt een belangrijke rol bij verschillende evenementen en projecten. Een van hun opvallende initiatieven is de internationale neutrale service, waarbij Shimano optreedt als hoofdsponsor. Verder is het de aanjager van de meerdaagse wielerkoers ZLM Tour, was het betrokken bij meerdere Giro-etappes en is het organisator van het aanstaande EK Baanwielrennen in Omnisport Apeldoorn.

Libéma sportfamilie
Sinds jaar en dag mogen we al werken voor Libéma Events. Denk hierbij aan het jaarrond begeleiden van The Dutch Masters/Indoor Brabant met sponsors als Rolex en Tommy Hilfiger en Libéma Open, het WTA/ATP grastoernooi. Dat we nu ook voor de wielertak mogen werken maakt de samenwerking extra bijzonder.

Samen met Box to Box, allround sport content
Wat dit avontuur extra mooi maakt, is dat we dit samen aangaan met Box to Box. We bundelen onze krachten en enthousiasme om van strategie tot content het verschil te maken. Check boxtobox.studio om te ontdekken welke mooie sportcontent het bureau reeds opgeleverd heeft.

Related posts