Scroll to top

JACKS.NL nieuwe event supporter van Dutch Grand Prix 🤝

JACKS.NL verbindt zich vanaf 2024 als een van de hoofdsponsors aan de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. JACKS.NL voegt zich in het rijtje van eerdere hoofdsponsors Pon, Heineken, Radio 538, CM.com, VolkerWessels en Jumbo.

Passie voor racesport uitgebreid 
Eric Olders, Voorzitter van de Raad van Bestuur, namens JACKS.NL: “We zijn al een geruim aantal jaren nauw verbonden aan de racesport en delen een passie voor de sport, de snelheid en spanning. Het past helemaal bij ons; daarmee ook dit unieke partnership dat we nu zijn aangegaan met de Dutch Grand Prix. Ik heb bij de vorige edities gezien dat de Grand Prix en JACKS.NL uitstekend samengaan.”

“De fantastische combinatie van spanning en ontspanning bij de Dutch Grand Prix is wat je terug ziet in de kansspel beleving die wij met onze diensten ook aanbieden. En dan vanzelfsprekend net als in de Formule 1 met de juiste meetinstrumenten en veiligheidsmaatregelen om die spanning gecontroleerd te kunnen ervaren,” besluit Olders.

Logisch vervolg

Norbert Kout, CMO bij JVH gaming & entertainment: “We zijn vanuit onze groep al enkele jaren actief in de autosport en sponsoren bijvoorbeeld de JACK’s Racing Day op het TT Circuit Assen, het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Daarnaast zijn we mediapartner van ZiggoSport Race Café dat rond alle Grand Prix events wordt uitgezonden. We sponsoren de rally sport en binnen de Porsche Carrera Cup Benelux hebben we gesponsord. De auto- en motorsport zit dus in onze haarvaten. De grote stap naar de Dutch Grand Prix is eigenlijk een logisch vervolg van wat we al in de racesport doen.”

Als sportmarketingpartner van JACKS.NL hebben we met veel plezier meegebouwd aan dit partnership én kijken we uit naar de invulling ervan!

Related posts