Scroll to top

JACK’S Racing Day op TT-circuit trekt meer dan 90.000 bezoekers 🏁🏆

Dankzij een grotendeels zonnige wedstrijddag trok JACK’S Racing Day in het tweede weekend van augustus meer dan 90.000 bezoekers naar het TT Circuit Assen. Met een gratis toegangsbewijs waren zij vanaf de beroemde TT-tribunes onder meer getuige van een aantal snelle ronden van de voormalig wereldkampioen Formule 2 én Formule E Nyck de Vries, terwijl een stuntvliegtuig landde én weer opsteeg om vervolgens een wervelende luchtshow te verzorgen. Met een overtuigende overwinning werd de Nederlander Ricardo Brink in Assen kampioen in de categorie Superbikes van de BeNeLux Trophy.

Nadat tweevoudig wereldkampioen atletiek Dafne Schippers en zanger Frans Duijts op dag 1 al waren ingestapt als passagier bij Tom Coronel tijdens de ‘2-seater Experience’, viel op zondag ‘influencer’ Don de Jong die eer ten deel. De gouden A1GP-bolide van Youtuber Joel Beukers volgde in hun kielzog. Ook Richard Verschoor, de beste Nederlandse F2-coureur van dit moment, bezorgde een aantal gelukkigen de rit van hun leven terwijl motorcoureur Stefano Manzi en Dakarcoureur Tim Coronel respectievelijk een World Supersportmotor en een Dakarauto de sporen gaven.

Motorcoureur Ricardo Brink Kampioen Benelux Trophy Superbike
Na een ijzersterke race eerder op de dag, liet Ricardo Brink tijdens de tweede race van het weekend zijn directe opponenten uit het algemeen klassement (Yan Ancia en Thijs Peeters) met ruim 21 seconden achter zich en werd zo vroegtijdig kampioen in de Benelux Trophy. Bij de Superkarts won de Brit Liam Morley de derde en beslissende race van het weekend.

Derde editie met Jack’s als titelsponsor
Na 10 jaar hoofdsponsorschap van Gamma, was dit alweer de derde editie in het rood van Jack’s. Een samenwerking die door ons opgezet mocht worden en tot de dag van vandaag begeleidt wordt. Van activaties om de harten van de fans te winnen tot het organiseren van een opvallende activatie op locatie: Jack’s Racing Day is een groot feest voor de motorsport-fan.

Related posts