Scroll to top

Limburg Cycling introduceert het businesspeloton!

Samen voor Limburgse wielersport
Limburg, de provincie die niet alleen bekend staat om de legendarische Amstel Gold Race, maar ook als dé wielerprovincie van Nederland. Hier wordt niet alleen aandacht besteed aan de top van het wielrennen, maar ook aan het faciliteren van de weg naar succes op alle niveaus. Een drijvende kracht achter al deze initiatieven is Limburg Cycling. Om hun ambities waar te maken en de wielersport in Limburg te blijven ondersteunen, lanceert Limburg Cycling nu het Businesspeloton. Dit initiatief biedt ondernemers met een wielerhart de kans om bij te dragen aan de sport zonder grootschalig te investeren. Om het Businesspeloton naar grote hoogte te doen stijgen, zoekt Limburg Cycling ondernemers die tot de kopgroep van dit initiatief willen behoren.

Impactvolle wielerevenementen
Het Businesspeloton van Limburg Cycling biedt ondernemers de kans om de wielersport te ondersteunen, te netwerken en een blijvende impact te hebben op de Limburgse wielergemeenschap. Daarnaast ontvangen leden van het businesspeloton uitnodigingen voor te gekke wielerevenementen zoals de Limburg Cycling Experience en het Limburgs wielergala!

Kop over kop voor de ‘Ronde van Limburg’
Het doel voor 2024 is het terughalen van de iconische ‘Ronde van Limburg’. Lid worden van het Businesspeloton betekent niet alleen bijdragen aan de wielersportontwikkeling in Limburg, maar ook helpen om deze speciale wielerronde nieuw leven in te blazen.

Sluit jij je aan bij de kopgroep?
In samenwerking met Limburg Cycling hebben wij een nieuw concept mogen ontwikkelen voor ondernemers met een passie voor de (wieler)sport. Het businesspeloton biedt ondernemers de mogelijkheid de wielersport in Limburg een stukje mooier te maken voor fans! Sluit jij je aan bij de kopgroep? Alle info lees je hier: Limburg Cycling start Businesspeloton | Limburg Cycling.

Related posts