Scroll to top

Matrix Fitness x Roy Meyer = ludieke productlancering🔥

Als je een nieuw product te lanceren hebt én Roy Meyer als ambassadeur tot je beschikking hebt dan weet je dat het goed zit. En in het geval van de Synca massagestoel zit je letterlijk meer dan goed. De massagestoel is de perfecte aanvulling voor je bedrijf, boutique club, fysiopraktijk of fitnesscentrum. Aan Roy – met een beetje support van ons – om deze nieuwe aanwinst te presenteren.

Verlengstuk van team sales
In een speciale videoreeks van vier afleveringen neemt Roy Meyer je mee op een avontuurlijke ontdekkingsreis door de Synca massagestoel. Met een knipoog en vol enthousiasme belicht hij niet alleen de unieke kenmerken van deze stoel, maar zorgt hij er ook voor dat deze content goed aansluit bij de social media kanalen. Daarnaast dient het als waardevol hulpmiddel voor de Matrix Fitness sales collega’s, zodat zij sportscholen en andere aanbieders in het hele land kunnen laten kennismaken met dit nieuwe aanbod. Elke video belicht één van de voordelen zoals het genereren van inkomsten en het verlengen van bezoek.

Aanvullende content
Tijdens de opnamedag zijn niet alleen de video’s vastgelegd, maar hebben we ook productfoto’s gemaakt om de Synca massagestoel op zijn best te laten zien. Dit alles in samenwerking met de sportschool én Matrix Fitness klant waar we te gast mochten zijn. Zo zijn foto’s en video’s geschoten in een natuurlijke omgeving.

Teamwork!
Bij Touché Sportmarketing zijn we zoals altijd ontzettend enthousiast dat we opnieuw kunnen samenwerken met Roy Meyer en Matrix Fitness. We nodigen je van harte uit om de complete videoreeks te bekijken via de social media kanalen van Matrix Fitness. Hier ervaar je niet alleen Roy’s acteertalent, maar ontdek je ook de voordelen van de Synca massagestoel. Voel je vrij er een voor kantoor te bestellen. 😉

Related posts