Scroll to top

Nieuw werk: Wooning Zesdaagse in AHOY! 🎇

Dat we fan zijn van baanwielrennen zal geen geheim zijn. En dat we nu ook onze tanden mogen zetten in het icoon de Wooning Zesdaagse is helemaal feest! Als verlengstuk van team AHOY mogen we bijdragen aan het binden en verrassen van zo veel mogelijk sportfans. Met pakkende content, goede copy en slimme acties ‘stoempen’ we volop mee om van de komende editie een waar sportfeest te maken!

Iconisch sportevenement met rijke traditie
De Wooning Zesdaagse in Ahoy, Rotterdam, is een zesdaags wielerevenement dat zich afspeelt op de baan met teams van twee renners die strijden in diverse disciplines zoals koppelkoersen en sprintwedstrijden. Naast het wielrennen biedt het evenement een levendig entertainmentprogramma met live muziek en optredens, en er zijn mooie VIP-arrangementen beschikbaar voor een exclusievere ervaring met toegang tot speciale lounges en premium zitplaatsen. De sfeer is energiek en opwindend, waar het publiek enthousiast de renners aanmoedigt tijdens deze intensieve competitie.

Thuiskomen in Ahoy
Ahoy is voor ons, steeds meer, vertrouwd terrein! We hebben eerder samengewerkt aan het ABN AMRO Open, NKnl, Glory & natuurlijk de Korfbal League Finale. Deze gezamenlijke ervaringen leggen een stevige basis voor een vruchtbare samenwerking bij de Wooning Zesdaagse. We hopen ons steentje bij te dragen aan de Wooning Zesdaagse en kijken ernaar uit om samen met de fans te genieten van deze speciale, sportieve ervaring in Ahoy.

De 40e editie van de Wooning Zesdaagse vindt plaats van 12 t/m 17 december 2023 in Rotterdam. Tot in Ahoy!

Related posts