Scroll to top

Rugbybond Nederland lanceert nieuwe sportpromotiecampagne

Rugby Nederland zet zich in voor een groeiende rugbygemeenschap in Nederland met een reeks pakkende campagnes. Het hoofddoel? Het vergroten van het aantal leden binnen de Nederlandse rugbyclubs.

Doelgerichte campagnes voor een breder publiek
De veelzijdige reeks sportpromotiecampagnes is gericht op verschillende doelgroepen binnen de samenleving. Deze doelgroepen omvatten jongvolwassenen, jeugd en dames. Om deze sportieve doelen te bereiken, stelt Rugby Nederland uitgebreide multimediale hulpmiddelen beschikbaar voor alle rugbyclubs die Nederland rijk is. Deze toolkit bevat video’s, foto’s, visuals, fotorasters en social media teksten, elk specifiek afgestemd op de verschillende doelgroepen. Deze middelen zijn bedoeld om clubs te ondersteunen bij het overbrengen van hun passie voor de rugbysport en bij hun inspanningen om nieuwe leden aan te trekken. Hierdoor kunnen clubs op een effectieve en aantrekkelijke manier communiceren met potentiële nieuwe leden.

Lancering tijdens WK Rugby
Tijdens het WK Rugby 2023 in Frankrijk is de sportpromotiecampagne van start gegaan. Elke rugbyclub heeft toegang tot een speciaal online platform waar ze de toolkit vinden met middelen en informatie voor gerichte communicatie. De content is zo ontwikkeld dat clubs er individueel mee aan de slag kunnen.

Jaarrond om te promoten voor de sport
Rugby Nederland blijft zich onverminderd inzetten voor de groei van rugby in het hele land en deze nieuwe campagnes zijn een belangrijke stap hierbij. Door sterk de nadruk te leggen op inclusiviteit en toegankelijkheid ambieert de bond om een nieuwe generatie sporters aan te trekken en de sport verder te laten groeien. Het hele jaar door. Wij als marketingpartner zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan de ontwikkeling van de verschillende campagnes en de creatie van de toolkit. Rugby ook iets voor jou? Ga dan naar rugby.nl/vindjeclub/ en ontdek welke club bij jou in de buurt actief is.

 

 

Related posts