Scroll to top

Sanne Voets lanceert Pen. Papier. Parijs!

Paralympisch kampioen en copywriter komt met verrassend verdienmodel
Sanne Voets zegevierde in Rio de Janeiro, pakte opnieuw goud in Tokyo en maakt zich nu op om de trilogie in Parijs te volbrengen. De lijst eretitels op Europese en wereldkampioenschappen is te lang om op te noemen. Maar zelfs voor zo’n groot kampioen is het lastig de kosten van de voorbereidingen te dekken. Daarom lanceert Sanne Voets in samenwerking met Touché Sportmarketing haar eigen concept Pen. Papier. Parijs!

Bedrijven kunnen de amazone én copywriter vanaf vandaag inhuren voor schrijfwerk en maken daarmee een passende voorbereiding op de Spelen van Parijs voor haar mogelijk. 

Schitteren in Versailles
Het belooft een prachtig plaatje te worden. De Paralympische paardensport krijgt volgend jaar een schitterend stadion in de tuinen van Versailles. Tegen deze sprookjesachtige achtergrond zal Sanne straks proberen haar favorietenrol waar te maken en gaat ze opnieuw voor goud. Maar: ‘Parijs is nog ver’. In de voorbereidingen moet worden geïnvesteerd, natuurlijk in de verzorging, trainingen en wedstrijden, maar ook in materialen en inzet van diverse experts. Kosten daarvoor lopen ver voor de baten uit en de Brabantse topamazone is bepaald geen type om zomaar de hand op te houden bij anderen. Vandaar dit creatieve, nieuwe model.

Titels te over
Dat Sanne inmiddels een rijk gevulde prijzenkast heeft, is onder sportliefhebbers wel bekend. Minder bekend is haar andere titel: Master in Communicatiestudies, die ze behaalde aan de Universiteit Utrecht. Naast de topsport schreef ze de afgelopen jaren voornamelijk voor magazines. Nu stapt ze met deze skills op een groter podium. Organisaties, van MKB tot grote merken en van binnen én buiten de hippische sector, kunnen Sanne vanaf vandaag boeken voor schrijfwerk. Van interviews en persberichten tot websiteteksten en reportages: ze helpt u te paard!

Interesse? Bezoek sannevoets.com/penpapierparijs en neem contact op met Sanne!

Related posts