Scroll to top

Lancering wedstrijdkalender via eigen talkshow

De Survivalrun Bond Nederland heeft deze week haar nieuwe wedstrijdkalender gepresenteerd in een eigen talkshow. Dit is jaarlijks een belangrijk moment voor zowel recreanten als toppers om te weten hoe het nieuwe seizoen eruit zal zien en waar ze kunnen gaan pieken.

De talkshow werd gepresenteerd door de bekende survivalrunner Joey Bakker, en de opnames vonden plaats op Nationaal Sportcentrum Papendal. Tijdens de show werden niet alleen de nieuwe wedstrijddata en -locaties bekendgemaakt, maar ook interessante achtergrondverhalen gedeeld.

Live talkshow met volop content voor social media
De talkshow is deze week live gegaan en kan integraal bekeken worden. Daarnaast is er volop content gemaakt voor de social media kanalen van de Survivalrun Bond Nederland. Zo kan iedereen op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de survivalrunwereld.

Betrokken bij communicatiestrategie en productie talkshow
Het team van Touché Sportmarketing is betrokken geweest bij zowel de communicatiestrategie van de sportbond als de productie en distributie van de talkshow. Volg de kanalen van Survivalrun Bond Nederland om de aanvullende content te ontdekken en bekijk de talkshow hier terug.

Related posts