Scroll to top

Sportdromen over de grens waarmaken! 🥰🛫🚂

Aan de slag voor Voetbalreizen.com en Sportreizen.com! Ons team bestaat – het mag geen verrassing zijn – uit enthousiaste liefhebbers die regelmatig ‘de grens’ opzoeken als het gaat om fan zijn van sport. Het is dan ook met grote vreugde dat we aankondigen dat we de nieuwe marketingpartner zijn van Voetbalreizen.com en Sportreizen.com, waarmee we een eigen (reis)droom verwezenlijkt zien. Trots vervullen we de rol van het vaste marketingbureau van dit snelgroeiende bedrijf en dragen we bij aan het verrassen van nog meer sportfans die op sportavontuur gaan!

Mooiste sportavonturen
Voetbalreizen.com en sportreizen.com bieden een uitgebreid scala aan sportavonturen. Van de opwinding van NFL-wedstrijden tot het spectaculaire spektakel van Formule 1-races, en natuurlijk de bijzondere voetbalreizen dwars door Europa. Binnen het toonaangevende sportreisbureau, met 18 jaar ervaring, gaan we volop samenwerken met Roy Liebrand, Twan Smits en de rest van het team.

Marketingpartner
Onze rol als marketingpartner brengt ons in het hart van de sportfans. Van een campagne voor het WK Darts in het legendarische ‘Ally Pally’, tot het activeren van het partnerschap met Bayer Leverkusen 04. Denk verder aan onvergetelijke Premier League-reizen en spannende F1-avonturen. Als verlengstuk mogen we meebouwen aan voetbal- en sportreizen om nooit meer te vergeten.

Mee op reis?
We kijken vol verwachting uit naar de opwindende kansen en avonturen die deze samenwerking met zich meebrengt. Blijf op de hoogte van onze gezamenlijke inspanningen terwijl we de passie voor sport verder uitdragen en fans over de hele wereld verbinden met de magie van live sportevenementen.

Voor meer informatie en updates over onze samenwerking, bezoek voetbalreizen.com en sportreizen.com.

Related posts