Scroll to top

Stand up if you love the darts! 🎯

Jack’s World Series of Darts Finals; het jaarlijkse darts-feest in Amsterdam. Het AFAS Live was het centrum van dartliefhebbers van over de hele wereld. Het was een darts spektakel van jewelste, en dit jaar had het een bijzonder Nederlands tintje met niemand minder dan Michael van Gerwen als de glorieuze winnaar.

Als trotse partner van JACKS.NL waren we wederom vereerd om deel uit te maken van dit ultieme sportfeest. Het was de vierde keer dat we mochten bijdragen aan de magie van de Jack’s World Series of Darts Finals, en wat een ervaring was het weer!

Doelgerichte campagnes voor een breder publiek
Tijdens Jack’s World Series of Darts Finals staat de fan centraal. Met tal van leuke activaties en speciale attenties voor prijswinnaars wordt de fanbeleving naar een hoger niveau getild. De opvallende exposure, zowel ter plaatse als via media zoals NOS en Viaplay, zorgt ervoor dat de fans in het middelpunt van de actie staan en volop kunnen genieten van dit unieke dartsevenement.

JACKS.NL x Darts = 🔥
JACKS.NL speelt een prominente rol in de wereld van het darten en heeft zich gevestigd als een waardevolle partner binnen de sport. Na een geslaagd weekend, Jack’s World Series of Darts Finals, richten ze nu hun aandacht op het volgende grote dartsfestijn: de Premier League ‘stop’ in het befaamde Ahoy Rotterdam. Om van deze Darts avond wederom een waar sportfeest te maken zullen we volop optrekken met JACKS.NL en natuurlijk PDC om de fans een onvergetelijke dartervaring te bezorgen.

Related posts