Scroll to top

Tien jaar gek van sport en fan van fans

Op 26 februari vierden wij ons tienjarig bestaan, een mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn! Een sportavontuur dat klein begon, en inmiddels tien jaar verder, ontzettend veel hoogtepunten kent. Jarenlang gek van sport, met een liefde voor de fans. Wij zijn fan van fans.

Elke dag een sportavontuur
We hebben Touché opgericht met als doel mooie avonturen in de sport mee te maken en om elke dag sport voor fans nóg mooier te maken. En dat is precies wat we de afgelopen tien jaar hebben gedaan. Van grote sportevenementen tot lokale initiatieven: we hebben met veel passie en enthousiasme samengewerkt met onze klanten om de mooiste resultaten te bereiken. We zijn trots dat dit ons al tien jaar lang, dag in dag uit, lukt.

Feestweek met familie, klanten en collega’s
Deze week hebben we ons jubileum op verschillende manieren gevierd. Op zondag hebben we met familie en vrienden geproost op de afgelopen tien jaar. Op maandag hebben we onze klanten op locatie verrast met taart en een persoonlijk bedankje, van Rotterdam tot Eindhoven en van Maastricht tot Enschede. En op vrijdag hebben we een borrel met (oud) collega’s georganiseerd om mooie verhalen op te halen.

Bedankt voor alles!
We willen iedereen bedanken die een rol heeft gespeeld in de afgelopen tien jaar. Onze opdrachtgevers, partners, leveranciers en collega’s: zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. En we beloven dat we ons ook de komende tien jaar blijven committeren aan ons doel: het nog mooier maken van sport voor fans. Op naar de volgende tien!

Namens het team, Anton en Niko

Related posts