Scroll to top

Eindhoven Qualification Meet 2024! 🏊‍♀️🥇

Samen met de KNZB hebben wij nóg een ‘sprong in het diepe’ gemaakt en zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan om de RQM (Rotterdam Qualification Meet) en EQM (Eindhoven Qualification Meet) verder uit te bouwen.

Boost in ticketverkoop

Met EQM als eerste event hebben we ons debuut gemaakt in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Om zoveel mogelijk fans te laten genieten van topsport en te trekken naar het zwemstadion, hebben we een contentstrategie ontwikkeld en daarbij de content ook gecreëerd. Naast het organische bereik hebben we voor deze campagne gebruikgemaakt van betaalde campagnes. Én met resultaat!

Een spetterende start

Een geslaagde campagne met meer fans op de tribune in Eindhoven als ooit daarvoor. In totaal hebben we bijna 300.000 mensen in de regio bereikt en zijn de doelstellingen behaald. Uiteindelijk hebben er vele sportliefhebbers van het zwemspektakel genoten en ligt er een blauwdruk voor het volgende evenement.

Op naar Rotterdam

En door! Na Eindhoven kijken we direct vooruit naar de RQM in Rotterdam. Ook daar gaan we voor een mooie editie met meer fans op de tribunes!

 

Related posts