Scroll to top

‘Fake Out Of Home’ campagne 🚁

Een vliegende helikopter, volledig in de campagne branding met hét oog van de ‘Wie Checkt Jou?’ campagne. En dat in het altijd mooie Vlissingen, zo tussen de skyline en landend op het strand. Dat was zo’n beetje de briefing waarmee we aan de slag zijn gegaan om nóg meer zichtbaarheid te scoren voor deze belangrijke bewustwordingscampagne.

Wij zijn dan ook trots om bij te dragen aan de bewustwordingscampagne ‘Wie Checkt Jou? – Veilig in en uit het water’. Ter ondersteuning van deze belangrijke boodschap hebben wij in nauwe samenwerking met het creatieve team van Box to Box een unieke ‘Fake Out Of Home’ campagne ontwikkeld. Deze campagne is opgezet door een aantal samenwerkende organisaties, waarbij de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) de kartrekker is. De campagne wordt ondersteund door Reddingsbrigade Nederland, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), de gemeente Den Haag, Rijkswaterstaat, Leisurelands en het Nederlands Instituut Veiligheid Zwemlocaties (NIVZ).

World Drowning Prevention Day
Deze campagne, die op 25 juli 2024 is gelanceerd op World Drowning Prevention Day, richt zich op het vergroten van online zichtbaarheid voor de bewustwordingsboodschap. Wereldwijd is het aantal verdrinkingen alarmerend hoog, en ook in Nederland blijft dit een actueel probleem. Het is essentieel dat we het risicobewustzijn blijven verbeteren, vooral tijdens de zomermaanden wanneer wateractiviteiten een grote rol spelen in ons leven.

‘Fake Out Of Home’
Met de ‘Fake Out Of Home’ campagne willen we samen met onze partners het bereik van de boodschap maximaliseren. De campagne speelt in op herkenbare visuals van traditionele buitenreclame, maar is volledig digitaal en gericht op online kanalen. Door dit creatieve concept versterken we de oproep om altijd bewust te blijven van de risico’s in, op en langs het water. Het resultaat? Meer aandacht, meer bewustwording en hopelijk minder incidenten.

Samen zetten we ons in voor een veiliger Nederland, zowel op het land als in het water. Wie checkt jou?

 

Related posts