Scroll to top

Raise The Wunderbar! ⚽🏆

Matrix Fitness x RBFA richting EURO2024 |
Dit jaar zijn ‘we’ misschien wel voor België.. De afgelopen maanden hebben we met het team van Matrix Fitness namelijk mogen werken aan een campagne voor de Belgische markt. Al werkende in het Proximus Basecamp – het Zeist van België – zijn we fan geworden van de Rode Duivels en in het bijzonder van Bram Gielen, de physical coach van het team. In een B2B én B2C campagne vertelt Bram het belang van fitness en krachtraining om in Duitsland te gaan voor ‘Raise The Wunderbar!’

De diepte in
Als onderdeel van deze campagne hebben we o.a. twee interviews mogen produceren met dus Bram Gielen, hij is verantwoordelijk voor zowel de Rode Duivels als de Red Flames. Bram deelde waardevolle inzichten over de specifieke trainingsbehoeften van spelers zoals Jérémy Doku, en wat een centrale verdediger kan doen om fysieke duels te winnen. Deze interviews geven een uniek kijkje achter de schermen en laten zien hoe belangrijk krachtsport is in de voetbalwereld. Makkelijk vertaalbaar voor sportschooleigenaren én sporters zelf.

From Gym to Pitch
Daarnaast hebben we video-inhakers ontwikkeld die tijdens elke EK-wedstrijd ingezet zullen worden. Deze edits zijn bedoeld om de betrokkenheid van fans te vergroten en hen te informeren over hoe topvoetballers zich fysiek voorbereiden op de zwaarste wedstrijden. Ook hebben we een B2B blog geschreven waarin Bram’s verhaal verder wordt toegelicht. Samen met de vrienden van Box to Box hebben we een campagnestijl ontwikkeld die consistent doorgevoerd is in alle uitingen. Hierbij is rekening gehouden met de RBFA campagne zodat het één geheel vormt. Op na een mooie sportzomer!

Ook scoren na het EK
Aangezien het partnership doorloopt tot na het EK, zijn alle relevante uitingen tevens zo geschoten en extra ge-edit dat na het EK, het partnership goed te benutten blijft. Voor meer informatie, check de kanalen van Matrix Fitness en ontdek hoe krachttraining een cruciale rol speelt in de voorbereiding van de Rode Duivels.

Related posts