Scroll to top

Schaats én contentplezier! ❄️🎿

De temperaturen waren dan wel ijzingwekkend, maar onze tijd op de Oostenrijkse Weissensee was dat allesbehalve! Twee weken lang hebben wij mogen genieten van duizenden schaatsers die de Alternatieve Elfstedentocht van hun bucketlist afstreepten en tal van toppers die streden om de medailles.

Schaatsen, Camera, Actie!
Waar we in Nederland al mochten helpen met de promotievideo van deze editie, hebben we ook in Oostenrijk zeker niet stilgezeten. Twee weken lang hebben we op het ijs de mooiste schaatsverhalen en content vastgelegd. Van reels tot weerberichten en van interviews tot stories; we hebben deze content en verhalen op alle mogelijke manieren vertaald naar de online kanalen.

Lokale helden en internationale toppers
Van 200 en 100 km schaatsers naar de winnaars van de sprint, het was een mooie mix tussen breedtesporters die een doel van de bucketlist afstreepten en topsporters van Jumbo Visma, Reggeborgh en VGR Sport die meededen voor de prijzen in de Aart Koopmans Memorial, Het Open Nederlands Kampioenschap, de Grand Prix en de grote Alternatieve Elfstedentocht. Het spektakel was niet alleen bij ons te zien, maar ook NOS Sport was aanwezig om deze wedstrijden op de voet te volgen.

Content- én winterparadijs!
Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Op de Weissensee was er content in overvloed, en met als doel de volgersaantallen te doen stijgen, hebben we in de vorm van dagprogramma’s, weerberichten, interviews, reels en stories alle volgers proberen mee te nemen in dit schaatsavontuur. Dankzij een fijne samenwerking met het hele (media)team kijken wij terug op prachtige weken vol schaats- en contentplezier!

Related posts