Scroll to top

ZLM Tour 2024 in de boeken! ✅

We kijken met trots terug op een geslaagde editie van de ZLM Tour, georganiseerd door Libéma Profycling. Als marketing- en communicatiepartner hebben we vooraf en tijdens de grootste meerdaagse koers van het land mogen bijdragen. Van sponsoractivatie tot content voor de wielerfans en van Westkapelle tot Oosterhout; het was koers!

Een stap vooruit met RTL7 en Videoland
Dit jaar hebben we een belangrijke stap gezet door de ZLM Tour uit te zenden op RTL7 en Videoland. Deze nieuwe samenwerking past perfect bij onze ambitie om de ZLM Tour te positioneren als de grootste meerdaagse koers van Nederland. De samenwerking met deze grote mediapartners heeft niet alleen geleid tot een bredere zichtbaarheid van het evenement, maar ook een nóg groter platform voor trouwe én nieuwe sponsors.

Activatie van partners
Een belangrijk aspect van de ZLM Tour is de actieve betrokkenheid van onze partners, waaronder Alpecin, Invicta, ZLM Verzekeringen, Skoda, TOTO en BrabantSport. Terwijl de koers door Zeeland, Brabant en Limburg trok, was het elke dag raak. Van een unieke Alpecin hotseat incl. kapperstoel tot een dagelijkse live actie op landelijke TV.

Goede samenwerking met het content team
De samenwerking met het content team was dit jaar van onschatbare waarde om zoveel mogelijk wielerfans te bereiken en te bedienen. Dankzij de professionele en efficiënte samenwerking konden we real-time updates, achter-de-schermen-momenten en exclusieve content delen. Hierdoor hebben we de fans een kijkje kunnen geven in de wereld van de ZLM Tour en hen dichter bij de actie kunnen brengen dan ooit tevoren. Deze samenwerking heeft bijgedragen aan een groeiende fanbase en een versterkte band met de volgers.

Het aftellen naar volgend jaar is begonnen!

 

Related posts