Scroll to top

Samenwerking verlengd! ⚽🏎️✈️

Na een uitgebreid pitchtraject zijn we vorig jaar gestart als allround marketing- en communicatiepartner van Voetbalreizen.com en Sportreizen.com. Sindsdien hebben we samengewerkt aan prachtige projecten, zoals het partnership met Bayer Leverkusen 04, verschillende Formule 1-campagnes en event-activaties met de PDC tot aan ‘Ally Pally’. Daarnaast hebben we contentproducties gerealiseerd en, niet te vergeten, zijn we als team door een positioneringstraject gegaan.

Jouw sportdroom is onze wedstrijd!
We zijn blij aan te kondigen dat we aan boord mogen blijven als marketing- en communicatiepartner. Het afgelopen jaar is voor beide partijen succesvol geweest. Samen met het enthousiaste team, waaronder Roy Liebrand, Tom Olthof en Twan Smits, blijven we ons inzetten, want jouw sportdroom is onze wedstrijd!

Europa in! 
Komend jaar richten we ons op het verder doorvoeren van de positionering, het groeien in social advertising en het optimaal benutten van campagnes. Daarnaast zorgen we ervoor dat de labels Voetbalreizen.com, Sportreizen.com en Sportkampen.com nog nauwer samenwerken, zodat we zowel in binnen- als buitenland blijven verrassen. En natuurlijk.. We gaan met ons team zeker weer naar de ploeg van Xabi Alonso kijken!

Related posts