Scroll to top
Clubs

Heroes Den Bosch

Voor het ‘Home of Dutch Basketball’ mogen wij sinds 2013 de grootste sponsors activeren, de proposities uitwerken en ‘mee-sleutelen’ aan de positionering.

Task

Partnerships, Propositie, Activatie, Positionering, Strategie

  • Client

    Heroes Den Bosch

Open Website

Home of Dutch Basketball
Van EiffelTowers tot SPM Shoeters en van New Heroes tot het trotse Heroes Den Bosch: het basketball in Den Bosch en Touché Sportmarketing gaan al jaren hand in hand. Als allround partner is er volop gebouwd aan de ‘show’ die vandaag de dag in de iconische Maasport staat. En daar zijn we trots op!

Club en identiteit groeien
Samen met het commerciële team van de club is een innovatief sponsormodel opgebouwd waarbij de club identiteit behoud én tal van partners te verbinden zijn. Als vast verlengstuk staan we aan het begin van vrijwel alle sponsorcontracten en dragen we vervolgens zorg voor een passende activatie. Zodat sponsor, club én fan keer op keer profiteert.

Scoren met basketball
De recordkampioen basketball is doordrongen van het belang van fans. En juist met de sponsors werken we constructief samen om er steeds meer te bereiken. Denk aan het optrekken met maatschappelijk wijkpartners als Van Wijnen, BrabantWonen en Zayaz om in de Bossche wijken te scoren of door met merken als CSU en Sanidirect wedstrijdbeleving online en offline te verhogen.