Scroll to top
Merken

Juich als Michael!

Activeren van KeukenConcurrent x PDC partnership en benutten ambassadeurschap van ‘Mighty Mike’ van Gerwen.

Task

Partnerships, Creatie, Activatie, Content, Event support

  • Client

    KeukenConcurrent

Dat is ongekend van KeukenConcurrent!
Op vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari 2024 werd de Maaspoort in Den Bosch omgeturnd tot ware darts-tempel. In een uitverkocht huis stonden de beste spelers van de wereld aan de ‘Oche’ van het tweedaagse toernooi.

Activeren partnership KeukenConcurrent x PDC
KeukenConcurrent is al geruime tijd sponsor van topdarter Michael van Gerwen. Om die reden wil KeukenConcurrent een nóg hechtere relatie opbouwen met de doelgroep dartsfans om zo haar aanbod beter onder de aandacht te brengen. Daarom is het vanaf het jaar 2024 subsponsor van de Dutch Darts Masters. Rondom het toernooi wil KeukenConcurrent zich laten zien door middel van relevante activaties en zichtbaarheid.

Van iconische reclame naar #fanvanfans activatie
Samen met KeukenConcurrent hebben we tijdens de TOTO Dutch Darts Masters de activatie ‘Juich als Michael’ in het leven geroepen. Zo konden bezoekers de ludieke TV-reclames met Michael van Gerwen naspelen in een heuse videobooth. In twee dagen tijd zijn er meer dan 300 unieke video’s opgenomen en hebben meer dan 1000 fans gejuicht als het darts icoon. Dat is toch ongekend!

Stand up if you love the darts
Behalve het nabootsen van de reclames zorgden we voor zichtbaarheid in de zaal door het ontwerpen en produceren van 180 bordjes, handjes en unieke koksmutsjes. Geheel in de stijl van KeukenConcurrent. Zo kleurde de Maaspoort mooi geel en ging iedereen met een glimlach naar huis.

Overwinning in eigen huis!
Het succes van de activatie en zichtbaarheid in de zaal is bekend, máár er was natuurlijk nog een hoogtepunt! Michael van Gerwen aka de Groene Sloopkogel won het toernooi in ‘zijn’ ‘s-Hertogenbosch door in de finale het supertalent Luke Litler te verslaan.

Een ongekend weekend dus voor Michael van Gerwen en KeukenConcurrent!