Scroll to top
Evenementen

NN Rivals Run

Een unieke hardloopstrijd tussen rivaliserende steden en met Nationale-Nederlanden als trotse sponsor. Dat is NN Rivals Run. Hardlopen is een teamsport, samen kom je verder dan alleen.

Task

Organisatie, Partnerships, Propositie, Activatie, Positionering, Strategie

Nieuw hardloopformat
Een unieke hardloopstrijd tussen rivaliserende steden en met Nationale-Nederlanden als trotse sponsor. Dat is NN Rivals Run. Hardlopen is een teamsport, samen kom je verder dan alleen. En al helemaal als je het samen opneemt tegen een nabij gelegen uitdager. Arnhem en Nijmegen starten ieder in hun eigen stad, maar wie heeft als eerst 200 lopers bij de finish in het midden gelegen Elst?

Eigen concept
Het concept is uit eigen koker, de uitrol pakken we samen op met Worldwide Sports Management (WSM). Van partner finding tot organisatie en van content tot activatie. Naast Nationale-Nederlanden zijn ook Maurten, Mizuno, hardlopen.nl, Run2Day, Runner’s World en de gemeenten van Arnhem, Nijmegen en Overbetuwe (Elst) nauw betrokken.

Op naar de volgende
Benieuwd naar de voortgang van NN Rivals Run? Houd dan nnrivalsrun.nl in de gaten en volg het ontstaan van een nieuwe hardloop-format. Want het mag duidelijk zijn, de sportieve strijd tussen Arnhem en Nijmegen is zeker niet de finish. Binnen en over de landsgrenzen zijn nog tal van hardlopers die de kleuren van hun stad maar wat graag verdedigen.