Scroll to top
Owned

NN Rivals Run

Een unieke hardloopstrijd tussen rivaliserende steden en met Nationale-Nederlanden als trotse sponsor.

Task

Organisatie, Partnerships, Propositie, Activatie, Positionering, Strategie

Hardlopen is een teamsport!
Een unieke hardloopstrijd tussen rivaliserende steden en met Nationale-Nederlanden (NN) als trotse sponsor. Dat is NN Rivals Run. Hardlopen is een teamsport, samen kom je verder dan alleen. En al helemaal als je het samen opneemt tegen een nabij gelegen uitdager. Arnhem en Nijmegen starten ieder in hun eigen stad, maar wie heeft als eerst 200 lopers bij de finish in het midden gelegen Elst?

Eigen concept
Het concept is uit eigen koker, de uitrol pakken we samen op met Worldwide Sports Management (WSM). Van partner finding tot organisatie en van content tot activatie. Naast Nationale-Nederlanden (met support van Triple Double sportmarketing) zijn ook Maurten, Mizuno, hardlopen.nl, Run2Day, Runner’s World en de gemeenten van Arnhem, Nijmegen en Overbetuwe (Elst) aangesloten.

Nijmegen wint eerste editie
3 juli 2022 was het zo ver: editie #1! Hoewel Arnhem de eerste loper over de streep had, was het team Nijmegen dat er met de overwinning vandoor ging. Bovenal was het een groot hardloopfeest, van het startschot van beide burgemeesters tot de unieke finishstraat. Het begin van een nieuwe hardlooptraditie!