Scroll to top

Handbal-international Luc Steins lanceert ‘Captian Respect’!

Vanuit het thema positieve sportcultuur binnen de handbalsport is een nieuwe campagne gelanceerd: Captain Respect! Samen met Luc Steins en handbalverenigingen gaat het NHV opzoek naar nieuwe aanvoerders voor een positieve sportcultuur binnen de handbalsport. Deze ambassadeurs dragen de trotse titel ‘Captain Respect’. Met deze campagne wil het NHV onder verschillende doelgroepen bewustwording creëren over dit onderwerp. Elke vereniging kan een promotiepakket aanvragen met daarin onder andere een hoodie en poster zodat voor iedereen zichtbaar is dat de vereniging het initiatief omarmt. Daarnaast bieden wij handvatten aan de Captain Respect en de leden om de positieve sportcultuur te waarborgen. Samen brengen we de positieve sportcultuur op de verenigingen en laten we zien waarom wij trots zijn op handbal!

Wat doet een Captain Respect?

Uiteraard is niet één iemand verantwoordelijk voor de positieve sportcultuur binnen de vereniging, je doet het samen! Maar de Captain Respect neemt het voortouw. Gaan jullie met respect voor de tegenstander, scheidsrechter en medespelers het veld op? Zorgen de leden van de vereniging ervoor dat de kleedkamer netjes achtergelaten wordt na gebruik? Hebben de vrijwilligers een VOG? Dit zijn voorbeelden die bijdragen aan een positieve sportcultuur binnen jullie vereniging! De ‘Captain Respect’ gaat er namelijk voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij de vereniging, dat iedereen met plezier kan handballen en dat de handballers/handbalsters positief worden aangemoedigd door het publiek op de tribune. De ambassadeur van elke vereniging kan dit natuurlijk niet alleen, samen brengen we de positieve sportcultuur terug en laten we zien waarom wij trots zijn op handbal

Touché Sportmarketing heeft, in opdracht van het Nederlands Handbal Verbond, de creatie en productie op mogen pakken voor deze campagne.

Related posts