Scroll to top

2024, Let’s Go! ⚡

Het jaar zit er bijna op! De laatste dagen van het jaar besteden we aan het afronden van een radiocommercial voor begin januari, baanwielrennen in Apeldoorn en korfbal in Rotterdam. En er is voldoende om terug te blikken. Wat. Een. Jaar! 2023 gaat vast en zeker de geschiedenisboeken in!

Nóg meer van hetzelfde 
Nieuwe klussen zijn mooi, terugkerend werk is stiekem het allerleukst! En wat mochten we fraai ‘op herhaling’ in 2023! Van Jack’s Racing Day op het iconische TT Circuit te Assen tot The Dutch Masters Indoor Brabant horse show in de Brabanthallen. Zo waren we weer aan het werk voor ABN AMRO Open en beleefden we met Matrix Fitness volop avonturen.
Debutanten-jaar!
Maar ook voldoende ruimte voor nieuws! Zo lanceerden we een nieuwe Eredivisie in het volleybal, sloten we ons aan bij het ZLM Tour peloton en konden we in de sportzomer niet genoeg krijgen van Queen and King of the Court.
Boks!
Tot slot was het onze eerste volledige jaar samen met Box to Box. Het allround content bureau onder leiding van Dirk Kremers dat onderdeel uitmaakt van Touché Sportmarketing. Een jaar van samenwerken, projecten winnen, nieuwe content lanceren en nog meer gelachen.
Tot in het nieuwe jaar, tot in sportjaar ’24! 🏆

Related posts