Scroll to top

Box to Box breidt uit met drie nieuwe talenten! 🚀

Welkom bij het team!

Box to Box, het allround contentbureau in de sport, dat sinds de oprichting in november vorig jaar samenwerkt met organisaties zoals de European Para Championships, EK Baanwielrennen, de KNSB en Matrix Fitness heeft recentelijk drie aanwinsten aangetrokken.

Impuls in breedte én diepte

Zo versterkt Maud Maas (28) het team als allround designer met voorliefde voor illustratie. Rens van Stiphout (23) richt zich op branding trajecten en Anoek Blankespoor (26) focust op multi-mediale campagnes, zowel aan merk- als rechtenhouderszijde.

Krachtig verlengstuk                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Box to Box helpt rechtenhouders en merken aan creatieve content. Van concept tot executie, van design tot video. Wij geloven dat elk sportverhaal de moeite waard is om te vertellen. Met Box to Box hebben we een sterk content-verlengstuk voor onze Touché campagnes en strategieën. Box to Box is werkzaam  vanuit het Home of Fans van Touché Sportmarketing aan de markt in Boxtel. In het pand uit 1646 werken de teams intensief samen.

Breder, sneller én leuker

“Met de aanwinsten mag het duidelijk zijn waar Box to Box zich op richt de komende periode. Het verbreden van het soort werk met de aangetrokken talenten, het sneller in staat zijn om de allround content vragen te beantwoorden en bovenal het nóg gezelliger hebben op kantoor waar we inmiddels inclusief interns in een team van 6 mensen werken”, sluit Dirk Kremers zijn verhaal af.

 

 

Related posts