Scroll to top

Fans winnen voor Queen & King of the Court en Padel Copa Rotterdam 🏟️

Een nieuwe samenwerking! Als support van het Utrechtse event-bureau Sportworx mogen we onze schouders zetten onder mooie evenementen zoals Queen & King of the Court & Padel Copa Rotterdam. Doel is het bereiken en winnen van meer fans. Natuurlijk is het stadion het iconische ‘Skybox Arena’, het stadion concept dat ingezet wordt van Hamburg tot Miami.

Van OOH tot campagnes 
Deze samenwerking omvat diverse initiatieven, waaronder het ontwikkelen van Out Of Home reclamecampagnes om de bekendheid van de sportevenementen te vergroten. Ons team werkt aan het opzetten, monitoren en adviseren van gerichte online advertentiecampagnes, met als doel een grotere digitale aanwezigheid en betrokkenheid van fans voor elkaar te boksen. We trekken op met partners zoals CM en Fanalists om strategische samenwerkingen te bevorderen en de impact van de evenementen te vergroten.Ons content label, Box to Box, ondersteunt het ontwerp van de visuals en andere uitingen.

Leren en meemaken!
Bovendien fungeren we als klankbord voor het management- en marketingteam van Sportworx en steken we zelf volop extra kennis op van de internationale avonturen. Om op de hoogte te blijven van deze samenwerking: volg vooral de social media kanalen van Sportworx en de evenementen. En nog belangrijker: kom in september naar Rotterdam en maak het zelf mee!

Related posts