Scroll to top

Met NS op zoek naar snelste sprinters van Nederland!

De Urban Athletics Series is weer van start gegaan. Deze serie evenementen combineert de atletieksport en stedelijke omgevingen om de snelste sprinters van Nederland te ontdekken. Met een reeks van locaties verspreid door het hele land, belooft de Urban Athletics Series een te gek sportavontuur te worden voor deelnemers en toeschouwers. Ook dit jaar wordt er nauw opgetrokken met lokale atletiekverenigingen en natuurlijk de Atletiekunie.

Churandy Martina
Ook dit jaar zet Churandy zijn schouders onder deze promotie-tour. Zo roept hij in de video vanaf Papendal alle inwoners op om deel te nemen aan de Urban Athletics Series. Als een geweldige kans voor sportliefhebbers en sprinters van alle niveaus, biedt dit evenement de mogelijkheid om jezelf uit te dagen en je snelheid te testen tegen andere inwoners. Of je nu een ervaren sprinter bent of gewoon plezier wilt hebben, de Urban Athletics Series heeft voor iedereen iets te bieden.

On tour!
De Urban Athletics Series is onlangs van start gegaan in Leeuwarden en zal dit jaar door heel Nederland reizen, op zoek naar de snelste sprinters van het land. Naast Leeuwarden komt de Urban Athletics Series ook naar andere steden, waaronder Utrecht, Tilburg, Amersfoort en Assen. Deze reeks van evenementen brengt sport naar de stedelijke omgeving en creëert een unieke sfeer waarin inwoners hun vaardigheden kunnen laten zien en het publiek kan genieten van sprint duels.

Samenwerking met NS
Een toevoeging aan de Urban Athletics Series dit jaar is de samenwerking met de NS. In deze samenwerking wordt er gezocht naar de snelste sprinters van Nederland. Door het combineren van atletiek en openbaar vervoer, krijgt de competitie een extra dimensie. Dit geeft deelnemers niet alleen de kans om te laten zien hoe snel ze zijn, maar ook om de uitdaging aan te gaan in een unieke omgeving. Samen met de NS worden de snelste per stad uitgenodigd om in een speciale serie mee te doen op het echte NK in Apeldoorn!

Related posts