Scroll to top

Welkom, Remy en Wouter!

Bij Touché Sportmarketing hebben we niet stilgezeten deze zomer. In de zoektocht naar uniek talent en een track-record in ervaring om het team te versterken, hebben we Remy van der Windt en Wouter Engelen weten te strikken. Beide gaan aan de slag als Sportmarketeer en hebben inmiddels de eerste meters al ruimschoots achter zich liggen. De aankomende periode zullen ze zich voor zowel Touché als het gelieerde contentbureau Box to Box inzetten.

Fans van Fans én sportmarketing
“Met Wouter en Remy zijn we weer op volle sterkte. Wouter brengt een bak aan ervaring mee uit de wereld van sportmarketing. Zo was hij werkzaam in de retail bij INTERSPORT, aan de merkzijde bij Kubus Sports als in de maatschappelijke sector bij Kenniscentrum Sport & Bewegen. Deze brede ervaring zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers nóg beter van dienst kunnen zijn met toffe campagnes en concepten. Daarnaast gaat hij een belangrijke rol spelen in ons partnershipbeleid.”

Wouter vertelt: “Ik kon niet wachten op het eerste fluitsignaal. Vanaf dag één voelde het goed. Bij Touché Sportmarketing kan ik mijn creativiteit kwijt in het ontwikkelen van nieuwe concepten en campagnes. Met veel enthousiasme hoop ik samen met het team nieuwe overwinningen binnen te slepen. En kijk ik er naar uit om nieuwe samenwerkingen aan te gaan!”

“En met Remy halen we een nieuw talent in huis. Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid begint zij aan haar carrière binnen ons sportmarketingbureau. Met Remy halen we een jong talent met een kritische en frisse blik in huis. In haar afstudeerjaar heeft ze ervaring opgedaan bij BURO SPECO en is daarna aan de slag gegaan als leidinggevende bij Sportsbar Papa Jim in Tilburg. Met die kennis en ervaring op zak hebben wij vertrouwen in haar en kijken we er naar uit om haar te zien groeien en ontwikkelen binnen ons bureau.”

Remy aan het woord:  “Met veel enthousiasme ben ik begonnen bij Touché Sportmarketing. Een betere start van mijn carrière kan ik mij niet inbeelden. Ik kijk ernaar uit om  mijn passie voor sport en marketing hier verder te ontwikkelen en mijn steentje bij te dragen in de vele en diverse projecten. De eerste meters voelden goed, op naar meer!

Debuut in de sportzomer
Begin juli hebben Wouter en Remy hun debuut gemaakt en meteen hun eerste stappen gezet om de sportmarketingwereld op te schudden. En wat een start! Ze werden meteen meegenomen naar Parijs om de Olympische Spelen van dichtbij mee te maken met het hele team. Samen hebben we de Nederlandse handbalsters, volleyballers en hockeyers aangemoedigd, het mooie Parc des Princes van dichtbij mogen aanschouwen, beachvolleybal gekeken onder de Eiffeltoren en onze helden gehuldigd. Op naar meer sportavonturen.

Related posts